U bent hier: Home / Wat kunnen wij graveren / Glas/spiegel

Glas/spiegel

Graveren in Glas, Wijnfles, Kristal, Floatglas of in Spiegelglas.

Bent u op zoek naar een geschenk voor een jubileum, geboorte, huwelijk, afscheid of een andere gelegenheid? Wat dacht u dan van een mooie gegraveerde spiegel. Wij hebben ons gespecialiseerd in het spiegel graveren. Wij kunnen teksten, logo's en plaatjes in een spiegel graveren. Zelfs foto's kunnen wij erg mooi in een spiegel graveren.

Graveren is een vak:
Spiegel graveren is een vak op zich. Wij hebben ons als van oorsprong grafisch bedrijf toegespitst op het spiegel graveren. Door onze jarenlange ervaring met grafische vormgeving en ontwerpen, graveren we elke spiegel tot een waar kunstobject. Bij een spiegel graveren we de bovenste laag van het glas weg zodat het logo of de tekst echt in de spiegel wordt gegraveerd.

Werkwijze bestelling:
U mailt uw foto, logo en/of tekst en geeft hierbij aan wat voor formaat spiegel u graag gehad zou willen hebben max 60x30 cm. Onze medewerkers voorzien u graag van informatie over het graveren in diverse glas soorten. Ons telefoonnummer is 036-5222902, of klik hier om uw bestand naar ons te mailen.

Contactgegevens

TopLaser
Baardmeesweg 37/39
3899 XT Zeewolde
T: 036 522 29 02
E: info@toplaser.nl